Digitális ovulációs hőmérő

Geratherm - Basal Digital ovulációs hőmérő

Geratherm - Basal Digital ovulációs hőmérő

Természetes családtervezéshez keresel egy okos segédeszközt?

A Geratherm Basal digitális okos hőmérő megkönnyíti a ciklusod feltérképezését!


Miért jobb a Basal digitális hőmérő, mint egy egyszerű lázmérő?

A Basal jóval pontosabb a hagyományos hőmérőknél, két tizedes pontossággal méri a testhőmérsékletet, hogy az eltérést könnyebben érzékelhesd. 

Memóriájában tárolja az előző 10 mérést, hogy könnyebben meghatározhasd az ovulációs görbédet akkor is, ha nincs időd mindig feljegyezni az értékeket.
 
A rugalmas fej megkönnyíti a nyelv alatti vagy a hüvelyben történő mérést. 

Háttérvilágítással rendelkezik, hogy sötétben is leolvashasd az eredményt.

Rendeld meg most!

Mérési tartomány: 32.00 °C - 43.99 °C
A készülék vízálló.
°C és °F fokban is lehet mérni vele a testhőmérsékletet.
A csomag tartalmaz egy, az ovulációs görbe vezetésére szolgáló táblázatot is. Ez a termék jelenleg készlethiányos! Várhatóan 2018 júliusában lesz újra elérhető!

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan kell a testhőmérsékletet mérni az ovulációs görbe vezetéséhez?

A testhőmérsékletet mindig reggel mérd, közvetlenül ébredés után, felkelés előtt, ágyban fekve, mindig ugyanabban az időpontban, legalább 5-6 óra nyugodt alvás után.

Hol kell mérni a testhőmérsékletet?

    Az ovulációval járó testhőmérséklet-emelkedést tetten érni testüregben érdemes, tehát szájban, nyelv alatt, hüvelyben vagy rektálisan ajánlott a mérést elvégezni. A hónaljban történő mérés nem ad elég pontos értéket.

Mennyire pontosak a mért értékek?

Az ovulációs hőmérők precíziós orvostechnikai eszközök, melyek kiváló pontossággal és stabilitással rendelkeznek, mivel az ovulációs görbe helyes ábrázolásához az egyes hőmérsékleti értékek közötti eltérés mértékét kell figyelembe venni, amelyek nagyon kicsi eltérések: ezek adják meg az ovulációs görbe alakját.

Hogy néz ki egy ovulációs görbe?

Az ovuláció idején megemelkedő testhőmérséklet nem minden nőnél azonos. Általánosságban mégis elmondható, hogy az ovulációt megelőzően a testhőmérséklet leesik, az ovuláció időpontjában pedig hirtelen megugrik. Ennek megfelelően egy hirtelen csökkenő, majd emelkedő görbe az általános. Egyes nőknél a hirtelen testhőmérséklet-csökkenés a menzesz kezdete körül is jelentkezhet.