SensaTONE medencealapi izomstimulátor

SensaTONE medencealapi izomstimulátor inkontinencia kezelésre nőknek

SensaTONE™ elektromos izomstimulátor készülék nőknek

A női hüvely általában a szülést követően veszít feszességéből, de nehéz fizikai munka végzése vagy komolyabb kismedencei műtétek is okozhatják a hüvelyt körülölelő izmok meggyengülését. Ez vezethet a szexuális élet minőségének romlásához.

A SensaTONE™ segítségével a hüvely izomzatának feszessége helyreállítható.

A hüvely izomzatának tornáztatása elektromos stimulálással lehetséges. A SensaTone™ női változatának elektródája a hüvelybe helyezve gyenge elektromos impulzusokat ad le, melyek az izmokat összehúzódásra késztetik. Ez semmilyen kellemetlen érzéssel nem jár. A készülék először bemelegíti az izmokat, majd erősíti, és végül az utolsó fázisban egy gyengébb stimulációval levezeti a gyakorlatot.

A készülék használatával nincs szükség intimtorna-edzések látogatására.

A SensaTone™ készülék otthon használható, edzésprogramja teljeskörű, így használata mellett nem szükséges intimtornára járni. Ugyanakkor a helyesen végzett intimtornával kiegészíthető és karbantartható a készülékkel elért eredmény. Kevesen tudják, de a túlsúly az intimtorna hatékonyságát rontja, ezért erősebb testalkat esetén az izomstimuláció eredményesebb is lehet a tornánál.

A SensaTONE™ izomstimulátor készülék
ára: 35 900 Ft.

A megereszkedett, kitágult hüvely fogékonyabb a fertőzésekre. A meggyengült intim izomzat egyéb tünetekkel, például inkontinenciával (akaratlan vizeletcsepegés) is járhat, erősítése nélkül pedig később szövődményei is lehetnek, pl. húgyhólyagsérvet is okozhat. Ezért fontos a mielőbbi kezelése. A készülék használata fölöslegessé teheti a későbbi sebészi vagy lézeres beavatkozást.

Figyelmeztetés!

A SensaTONE™-t nem ajánljuk, ha a medencealapi izmok nagyon gyengék vagy a kismedence anatómiailag deformálódott, erőteljesen süllyedt, előreesett a méh.